miércoles, 12 de octubre de 2011

JIxC: LAS JUVENTUDES IDENTITARIAS POR CATALUÑA EN MARCHA TRAS SU CONGRESO FUNDACIONAL




A pesar del intento de boicotear el acto privado de una formación política, no hay que olvidar esto, por parte de los indignantes indignados, los que piden una democracia real pero no respetan a una formación política democrática ni a los miles de catalanes que les votan en las urnas democráticas; ¿Qué democrácia querran estos?; el congreso fundacional de las
juventudes identitarias por catalunya (JIxC) fue un éxito rotundo donde unos 150 jóvenes sanos y demócratas catalanes se dieron cita de forma pacífica en Sant Boi de Llobregat el pasado día 8 de Octubre. Esperamos que esta iniciativa, en la que han tomado como referencia la sagrada cruz de Sant Jordi que rememora la reconquista, tenga muchos más congresos en los próximos años en las que vea incrementada a la sana y luchadora juventud autóctona catalana.



  











Gran èxit en el Congrés Fundacional de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) a Sant Boi de Llobregat amb el suport de Josep Anglada, president de PxC.




Vídeo de La Sexta que demostra com es comporten les "RATES DE CLOACA".

COMUNICAT DE PREMSA DE LES JOVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (PIxC)

Sant Boi de Llobregat | Redacció.-
El 8 d’octubre de 2011 quedarà sempre en el record de tot el jovent de Plataforma per Catalunya (PxC) per la posada en marxa ja oficialment de les seves Joventuts.



L’acte, celebrat al teatre “Cal Ninyó”de Sant Boi de Llobregat, ha comptat amb unes 150 persones que han omplert totalment la sala.



El Congrés ha començat amb l’entrada entre una forta ovació de Josep Anglada al teatre.

Seguidament la presidenta del congrés, Vanessa Segura ha fet la presentació i en primer lloc, ha pres la paraula el regidor de Sant Boi, David Parada, que ha donat la benvinguda a tota la joventut al municipi i ha expressat les ganes d’aquest municipi per continuar treballant conjuntament amb les Joventuts.



Va seguir l’acte l’entrada de les 12 banderes de les JIxC entre un fort aplaudiment a peu dret de tots els assistents, fent-lo molt emotiu i trencador.

Un cop acabat, la presidenta del congrés va procedir a presentar a tot el públic assistent el logotip oficial de les joventuts dissenyat per David Parada i també es va procedir a presentar un organigrama nou que encara ha d’anar creixent per tal d’afrontar amb més èxit els propers actes que es vagin fent en un futur.



L’organigrama és encapçalat pel president de les Joventuts Identitàries, Francesc Gesa i seguit de la destacada figura d’Ilona Armengol, de vicepresidenta 1a. Carlos Oliva de vicepresident 2n, Mònica Lora, secretària de les JIxC. La secretaria de Barcelona amb Jordi Barba Sibina, la secretaria de Girona amb Sergio Conce, la secretaria de Tarragona amb Anabel Nieto i la secretaria de Lleida amb Albert Pitarque. L’organigrama es ramifica en diverses delegacions comarcals i municipals.



Després d’acabar de presentar l’organigrama, el vicepresident 2n, Carlos Oliva va presentar un discurs en el qual va agrair al president i a la resta de companys la confiança dipositada en la seva persona i va explicar què s’havia fet fins aquell moment dins les joventuts, quins havien estat els obstacles, per acabar explicant el que es vol aconseguir de les joventuts en un futur.



Seguidament, la presidenta del congrés va presentar el nou carnet d’afiliat de les Joventuts, un carnet juvenil i potent. En aquell instant va acabar demanant que el vicepresident 2n, la vicepresidenta 1a i el president de les JIxC, pugessin a l’escenari per demanar al mateix torn que pugessin Josep Anglada, August Armengol i Robert Hernando, amb la finalitat de donar-los el carnet d’afiliat d’honor de les Joventuts amb el numero 1, 2 i 23 respectivament.



En finalitzar l'emotiu acte de presentació dels carnets d’afiliats es va reproduir un vídeo en pantalla que va agradar moltíssim als assistents, i que tractava de la presència de les Joventuts amb les seves banderes a l’acte de concentració per la llibertat d’expressió de la plaça Sant Jaume de Barcelona el passat 2 d’octubre.



El congrés va continuar amb el discurs de la vicepresidenta de les JIxC, Ilona Armengol que va fer una ponència basada en el significat que té ser de les joventuts i en la necessitat bàsica de defensar ja des de ben joves uns ideals pel nostre futur.



Posteriorment, les Joventuts de Sant Vicenç dels Horts, varen fer entrega a Josep Anglada d’una caricatura anomenada “Angladiàtor” on es representa al fons del dibuix un carro menat per gent occidental, mentre polítics espanyols, i immigrants van pujats del carro, simulant l’estat de l’espoli perpetu de la gent d’aquí.



Encabat, va tocar el torn de ponència del president de les Joventuts Identitàries per Catalunya, Francesc Gesa, qui va agrair a totes les persones que han donat suport al projecte de les joventuts, incidint en la pèrdua de valors dels joves, en la dificultat que tenen els joves d’avui en dia per trobar feina i construir una família, així com la necessitat de dir prou i lluitar pel futur del jovent.



El congrés el va clausurar com no podia ser d’altre manera el president de PxC Josep Anglada, qui va assegurar que “qui té joventut pot conquistar el futur, i avui aquí, podem afirmar orgullosos que PxC té futur”. El líder identitari va felicitar als joves identitaris per “haver triat com a símbol d'aquestes Joventuts un símbol tan català i tan europeu com és la creu de Sant Jordi”. En aquest sentit Anglada va dir que “la creu de Sant Jordi representa els millors valors de la Catalunya i l'Europa de l’Edat Mitjana que va saber lluitar amb valentia i derrotar als musulmans que volien envair la nostra terra”.



Anglada va acabar el seu discurs reconeixent que per a ell era un dia molt especial. “Avui veig que la nostra lluita tindrà continuïtat per molts anys, i que quan nosaltres ja no siguem aquí, Catalunya tindrà qui la segueixi defensant i qui segueixi lluitant per ella amb valentia i entrega”, i va afegir que “quan arribi el moment, us podrem passar amb orgull i responsabilitat la sagrada torxa del combat identitari, perquè vosaltres sereu els nostres dignes hereus”.

La jornada va acabar amb un sopar de germanor en un local cèntric de la ciutat on hi varen assistir unes 70 persones.

JIxC

Sant Boi de Llobregat, 8 d’Octubre de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE LAS JUVENTUDES IDENTITARIAS PER CATALUNYA (PIxC)

SANT BOI DE LLOBREGAT, 08/10/2011; LAS JUVENTUDES IDENTITARIAS POR CATALUNYA CELEBRAN SU I CONGRESO CON UN ÉXITO TOTAL CON LA PRESENCIA DE JOSEP ANGLADA

Gran éxito en el Congreso Fundacional de las Juventudes Identitarias por Catalunya (JIxC) en Sant Boi de Llobregat con el apoyo de Josep Anglada, presidente de PxC.

Sant Boi de Llobregat | Redacción.-
El 8 de Octubre de 2011 quedará siempre en el recuerdo de toda la juventud de Plataforma por Catalunya por la puesta en marcha oficialmente de sus Juventudes. El acto, celebrado en el teatro “cal Ninyó” de Sant Boi de Llobregat, ha contado con unas 150 personas que han llenado totalmente la sala.

El congreso ha comenzado con la entrada entre una fuerte ovación de Josep Anglada en el teatro.

Seguidamente la presidenta del congreso, Vanessa Segura ha hecho la presentación y en primer lugar ha tomaba la palabra el concejal de Sant Boi, David Parada, que ha dado la bienvenida a toda la juventud del municipio y ha expresado las ganas de este municipio para continuar trabajando conjuntamente con las juventudes.

Siguió el acto la entrada de las 12 banderas de las JIxC entre un fuerte aplauso de pie de todos los asistentes, haciéndolo más emotivo.

Una vez acabado, la presidenta del congreso procedió a presentar a todo el público asistente el logotipo oficial de las juventudes diseñado por David Parada y también se procedió a presentar un organigrama nuevo que aún ahora ha de ir creciendo con el fin de afrontar con más éxito los próximos actos que se vayan haciendo en un futuro.

El organigrama está encabezado por el presidente de les Juventudes Identitarias, Francesc Gesa y seguido de la destacada figura de Ilona Armengol, de vicepresidenta 1ª. Carlos Oliva de vicepresidente 2º, Mònica Lora, secretaria de les JIxC. La secretaria de Barcelona con Jordi Barba Sibina, la secretaria de Girona con Sergio Conce, la secretaria de Tarragona con Anabel Nieto y la secretaria de Lleida con Albert Pitarque. El organigrama se ramifica en diferentes delegaciones comarcales y municipales.

Después de acabar de presentar el organigrama, el vicepresidente 2º, Carlos Oliva presentó un discurso en el que agradeció al presidente y a los otros compañeros la confianza depositada en su persona y explicó lo que se había hecho hasta la fecha en las juventudes, cuáles habían sido los obstáculos, para acabar explicando lo que se quiere conseguir de las juventudes en un futuro.

Seguidamente, la presidenta del congreso presentó el nuevo carnet de afiliado de las Juventudes, un carnet juvenil y potente. En aquel instante pidió que el vicepresidente 2º, la vicepresidenta 1ª y el presidente de las JIxC, subieran al escenario para pedir al mismo tiempo que subieran Josep Anglada, August Armengol y Robert Hernando, con la finalidad de darles el carnet de afiliado de honor de las Juventudes con el número 1, 2 i 23 respectivamente.

Al finalizar el emotivo acto de presentación de los carnets de afiliados se reprodujo un vídeo en pantalla que gustó muchísimo a los asistentes, y que trataba de la presencia de las Juventudes con sus banderas en el acto de concentración para la libertad de expresión de la plaza Sant Jaume de Barcelona el pasado 2 de octubre.

El congreso continuó con el discurso de la vicepresidenta de las JIxC, Ilona Armengol que hizo una ponencia basada en el significado que tiene ser de las juventudes y en la necesidad básica de defensar ya desde bien jóvenes unos ideales para nuestro futuro.

Posteriormente, las Juventudes de Sant Vicenç dels Horts, hicieron entrega a Josep Anglada de una caricatura nombrada “Angladiátor” donde se representa el fondo de un carro tirado por gente occidental, mientras políticos españoles, e inmigrantes van subidos al carro, simulando el estado del espolio perpetuo de la gente de aquí.

Luego, tocó el turno de la ponencia del presidente de las Juventudes Identitarias por Catalunya, Francesc Gesa, que hizo un discurso agradeciendo a todas las personas que han apoyado al proyecto de las juventudes orientado en la pérdida de valores de los jóvenes, en la dificultad que tienen los jóvenes de hoy en día para encontrar faena y construir una familia, así como la necesidad de decir basta y luchar por el futuro de la juventud.

El congreso lo clausuró como no podía ser de otra manera el presidente de PxC Josep Anglada, quién aseguró que “quien tiene juventud puede conquistar el futuro, y hoy aquí, podemos afirmar orgullosos que PxC tiene futuro”. El líder identitario felicitó a los jóvenes identitarios por “haber elegido como símbolo de estas Juventudes un símbolo tan catalán y tan europeo cómo es la la cruz de Sant Jordi”. En este sentido Anglada dijo que “la cruz de Sant Jordi representa los mejores valores de la Catalunya y la Europa de la Edad Media que supo luchar con valentía y derrotar a los musulmanes que querían invadir nuestra tierra”.

Anglada acabó su discurso reconociendo que para él era un día muy especial. “Hoy veo que nuestra lucha tendrá continuidad por muchos años, y que cuando nosotros ya no estemos aquí, Catalunya tendrá quien la siga defendiendo y quien siga luchando por ella con valentía y entrega”, y añadió que “cuando llegue el momento, os podremos pasar con orgullo y responsabilidad la sagrada antorcha del combate identitario, porque vosotros seréis nuestros dignos herederos”.

La jornada acabó con una cena en un lugar céntrico de la ciudad donde asistieron unas 70 personas.

JIxC

Sant Boi de Llobregat, 8 de octubre de 2011.




WWW.ALERTADIGITAL.COM, 10/10/2011; ANGLADA ELOGIA LA ELECCIÓN DE LA CRUZ DE SANT JORDI COMO SÍMBOLO DE LAS JUVENTUDES DE LA PXC: “REPRESENTA A LA EUROPA MEDIEVAL QUE DERROTÓ A LOS MUSULMANES QUE QUISIERON INVADIRNOS”

Redacción.-
El presidente de la Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, señaló ayer que “quien tiene juventud puede conquistar el futuro”. El líder identitario hizo esta afirmación en el transcurso del congreso constituyente de las juventudes de su partido celebrado en Sant Boi de Llobregat.

Anglada felicitó a los jóvenes identitarios catalanes por su elección como símbolo de la cruz de Sant Jordi, que a su juicio “representa los mejores valores de la Cataluña y la Europa de la Edad Media, que supo luchar con valentía y derrotar a los musulmanes que quisieron invadir nuestra tierra”.

Anglada destacó que los jóvenes de la PxC garantizan la continuidad de su proyecto identitario. “Hoy veo que nuestra lucha tendrá continuidad por muchos años, y que cuando nosotros ya no estemos aquí, Cataluña tendrá quien la siga defendiendo y quien siga luchando por ella con valentía y entrega”. Y añadió: “Cuando llegue el momento, os podremos pasar con orgullo y responsabilidad la sagrada antorcha del combate identitario, porque vosotros seréis nuestros dignos herederos”.

El evento congresual, celebrado en el teatro “cal Ninyó” de Sant Boi de Llobregat, contó con la participación de unas 150 jóvenes procedentes de todos los puntos de Cataluña. El equipo dirigente de las Juventudes Identitarias por Catalunya (JIxC) estará encabezado por Francesc Gesa e Ilona Armengol, presidente y vicepresidenta, respectivamente.

El resto deld organigrama lo componen: Carlos Oliva, vicepresidente segundo; Mònica Lora, secretaria general; así como Jordi Barba Sibina, Sergio Conce,Anabel Nieto y Albert Pitarque, responsables juveniles en las cuatro provincias catalanas. Las JIxC contará asimismo con varias delegaciones comarcales y municipales.

A lo largo del acto se difundió un emotivo video con imágenes de los jóvenes plataformistas durante la concentración en favor de la libertad de expresión que se celebró en la plaza Sant Jaume de Barcelona el pasado 2 de octubre.
Asimismo, la vicepresidenta de las JIxC, Ilona Armengol, defendió una ponencia sobre la importancia de la defensa de los ideales identitarios por parte de los jóvenes catalanes.

Posteriormente, las Juventudes de Sant Vicenç dels Horts hicieron entrega a Josep Angladade una caricatura,“Angladiátor”, donde aparece como fondo un carro tirado por occidentales autóctonos, mientras políticos españoles e inmigrantes se hallan a bordo del vehículo, “simulando el estado del espolio perpetuo de la gente de aquí”.

Por su parte, el flamante presidente de las Juventudes Identitarias por Catalunya, Francesc Gesa, agradeció el apoyo obtenido y lamentó “la pérdida de valores de los jóvenes y las dificultades con que se encuentran a la hora de encontrar un empleo y formar una familia”. Señaló que su objetivo y el de su grupo será la “defensa permanente” de los intereses de los jóvenes autóctonos de Cataluña.

La nota negativa, una vez más, la protagonizaron el grupo de perroflautas, magrebíes y radicales de izquierda que a las puertas de la sede del congreso lanzaron consignas apologéticas del terrorismo, tales como “Anglada pim, pam, pum” y otras de similar estilo ‘chekista’. Sólo la actuación de la Policía impidió que los violentos consiguieran su objetivo de agredir a los identitarios.



WWW.E-NOTICIES.CAT, 09/10/2011; SEGONA BATUSSA ENTRE ULTRES I ANTIFEIXISTES EN UNA SETMANA

Els dos grups s'enfronten en el congrés fundacional de les joventuts de la ultradretana PxC

Redacció.-
Agents dels Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir al final del primer congrés de les Joventuts Identitàries de Plataforma per Catalunya a Sant Boi de Llobregat.

La batussa s'ha produït quan un grup d'antifeixistes i membres de la formació ultradretana s'han trobat al carrer.

Mentre dintre de l'auditori de Cal Ninyo se celebrava l'acte de la formació ultra, a fora membres de la Unitat contra el Feixisme i el Racisme, així com de la CUP, es manifestaven en contra de l'esdeveniment organitzat per PxC.

A banda del cordó policial, els agents de la policia autonòmica ha hagut d'intervenir perquè les agressions no anessin a més. En aquest sentit, el portaveu de PxC a l'ajuntament d'aquest municipi del Baix Llobregat culpa als antifeixistes d'iniciar les disputes. Però al setmanari Directa s'informa que Anglada va agredir d'una patada a l'estomac a una de les manifestants, després que intentessin arrencar una banderola de SOS Racisme.



WWW.NACIODIGTAL.CAT, 09/10/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA I ANTIFEIXISTES S'ESBATUSSEN A SANT BOI

La baralla s'ha produït al Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya

ACN.-
El primer congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya (les joventuts de Plataforma per Catalunya), que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, ha acabat amb una batussa entre els simpatitzants del partit i antifeixistes a la rambla de la ciutat.

La presentació de les joventuts de PxC s'ha desenvolupat amb tensió però sense enfrontaments a l'auditori de Cal Ninyo, gràcies a una forta presència policial. Durant l'acte, fora de l'auditori, un grup d'antifeixistes de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la CUP han protagonitzat una manifestació. En acabar el congrés, quan els membres de PxC marxaven per la rambla, s'ha produït un enfrontament amb els antifeixistes.

Segons David Parada, portaveu de PxC a l'Ajuntament de Sant Boi, han estat els antifeixistes els que han començat a llençar-los cendrers i altres objectes. Segons els manifestants, han estat els militants de Plataforma els que han iniciat l'enfrontament. La batussa ha acabat amb la intervenció policial i no ha anat a més gràcies al cordó policial que hi havia a la rambla.

Aquest matí, Josep Anglada, el president de PxC, deia al seu compte de twitter: "Avui a Sant Boi a clausurar el I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya. Quants perroflautes i rates de claveguera m'esperaran?"

Els antifeixistes havien penjat cartells per Sant Boi convidant a l'acte contra PxC.



WWW.ELDEBAT.CAT, 09/10/2011; ENFRONTAMENTS ENTRE MILITANTS DE PLATAFORMA PER CATALUNYA I ANTIFEIXISTES A SANT BOI DE LLOBREGAT
ACN.-
El primer congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya (les joventuts de Plataforma per Catalunya), que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, ha acabat amb una batussa entre els simpatitzants del partit i antifeixistes a la rambla de la ciutat.

La presentació de les joventuts de PxC s'ha desenvolupat amb tensió però sense enfrontaments a l'auditori de Cal Ninyo, gràcies a una forta presència policial. Durant l'acte, fora de l'auditori, un grup d'antifeixistes de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la CUP han protagonitzat una manifestació. En acabar el congrés, quan els membres de PxC marxaven per la rambla, s'ha produït un enfrontament amb els antifeixistes.
Segons David Parada, portaveu de PxC a l'Ajuntament de Sant Boi, han estat els antifexistes els que han començat a llençar-los cendrers i altres objectes. Segons els manifestants, han estat els militants de Plataforma els que han iniciat l'enfrontament. La batussa ha acabat amb la intervenció policial i no ha anat a més gràcies al cordó policial que hi havia a la rambla.

Aquest matí, Josep Anglada, el president de PxC, deia al seu compte de twitter: "Avui a Sant Boi a clausurar el I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya. Quants perroflautes i rates de claveguera m'esperaran?". Els antifeixistes havien penjat cartells per Sant Boi convidant a l'acte contra PxC.



WWW.ARA.CAT, 09/10/2011; ENFRONTAMENTS ENTRE MILITANTS DE PLATAFORMA PER CATALUNYA I ANTIFEIXISTES A SANT BOI DE LLOBREGAT

Hi ha hagut una batussa després del tancament del I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya, les joventuts de PxC

Sant Boi de Llobregat .- ACN.-
El primer congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya (les joventuts de Plataforma per Catalunya), que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, ha acabat amb una batussa entre els simpatitzants del partit i antifeixistes a la rambla de la ciutat.
La presentació de les joventuts de PxC s'ha desenvolupat amb tensió però sense enfrontaments a l'auditori de Cal Ninyo, gràcies a una forta presència policial. Durant l'acte, fora de l'auditori, un grup d'antifeixistes de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la CUP han protagonitzat una manifestació.

En acabar el congrés, quan els membres de PxC marxaven per la rambla, hi ha hagut un enfrontament amb els antifeixistes. Segons David Parada, portaveu de PxC a l'Ajuntament de Sant Boi, han estat els antifexistes els que han començat a llençar-los cendrers i altres objectes. Segons els manifestants, han estat els militants de Plataforma els que han iniciat l'enfrontament. La batussa ha acabat amb la intervenció policial i no ha anat a més gràcies al cordó policial que hi havia a la rambla.

El setmanari La Directa diu que Josep Anglada, president de PxC, ha agredit una noia antifeixista quan sortia del míting.

Aquest matí, Josep Anglada, el president de PxC, deia al seu compte de Twitter: "Avui a Sant Boi a clausurar el I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya. Quants perroflautes i rates de claveguera m'esperaran?"



WWW.324.CAT, 09/10/2011; ENFRONTAMENTS ENTRE MILITANTS DE PLATAFORMA PER CATALUNYA I ANTIFEIXISTES A SANT BOI DE LLOBREGAT
Sant Boi de Llobregat .- ACN.-
El primer congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya (les joventuts de Plataforma per Catalunya), que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, ha acabat amb una batussa entre els simpatitzants del partit i antifeixistes a la rambla de la ciutat. La presentació de les joventuts de PxC s'ha desenvolupat amb tensió però sense enfrontaments a l'auditori de Cal Ninyo, gràcies a una forta presència policial. Durant l'acte, fora de l'auditori, un grup d'antifeixistes de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la CUP han protagonitzat una manifestació. En acabar el congrés, quan els membres de PxC marxaven per la rambla, s'ha produït un enfrontament amb els antifeixistes.



WWW.CATALUNYA.TERREETPEUPLE.EU; 09/10/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA I ANTIFEIXISTES S’ESBATUSSEN A SANT BOI

La baralla ha tingut lloc a la cloenda del I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya

Redacció.- El primer congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya (les joventuts de Plataforma per Catalunya), que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat, ha acabat amb una batussa entre els simpatitzants del partit i antifeixistes a la rambla de la ciutat.


La presentació de les joventuts de PxC s’ha desenvolupat amb tensió però sense enfrontaments a l’auditori de Cal Ninyo, gràcies a una forta presència policial. Durant l’acte, fora de l’auditori, un grup d’antifeixistes de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de la CUP han protagonitzat una manifestació. En acabar el congrés, quan els membres de PxC marxaven per la rambla, s’ha produït un enfrontament amb els antifeixistes.

Segons David Parada, portaveu de PxC a l’Ajuntament de Sant Boi, han estat els antifexistes els que han començat a llençar-los cendrers i altres objectes. Segons els manifestants, han estat els militants de Plataforma els que han iniciat l’enfrontament. La batussa ha acabat amb la intervenció policial i no ha anat a més gràcies al cordó policial que hi havia a la rambla.

Aquest matí, Josep Anglada, el president de PxC, deia al seu compte de twitter: « Avui a Sant Boi a clausurar el I Congrés de les Joventuts Identitàries per Catalunya. Quants perroflautes i rates de claveguera m’esperaran? »

Els antifeixistes havien penjat cartells per Sant Boi convidant a l’acte contra PxC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario